Bestyrelsen

Bestyrelsen består af personer, der alle er medlem af FUA og alle arbejder frivilligt.
De forskellige opgaver i foreningens arbejde er fordelt blandt bestyrelsens medlemmer, samt andre frivillige kræfter, f.eks. i vores medlemsblad Logos’ redaktion.

Ønsker du at komme i kontakt med FUAs bestyrelse, er du velkommen til at skrive til os.
Har du forslag eller kommentarer til FUAs arbejde, eller har du en god idé til et medlemsmøde, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Nedenfor finder du navne, deres poster og evt. kontaktoplysninger på FUAs nuværende bestyrelse.

Birgitte Albæk Henriksen
Formand, Webmaster og redaktion

Birgitte har været med i FUAs bestyrelse siden 2015. Hun blev uddannet Cand.Mag. i Audiologopædi fra SDU i 2011. Til daglig arbejder hun som privatpraktiserende logopæd.
E-mail: formand@fua.dk

Iben Nielsen
Bestyrelsesmedlem

Iben har været med i FUAs bestyrelse siden 2016. Hun er færdiguddannet audiologopæd fra KUA i 2012. Til daglig arbejder hun som talehørekonsulent i Roskilde PPR.

Anne-Marie Tange-Pagaard
Bestyrelsesmedlem

Anne-Marie er uddannet audiologopæd fra SDU i 2013, og har været medlem af FUA lige siden. Til daglig arbejder Anne-Marie som talehørekonsulent ved PPR i Nordfyns Kommune.

Henriette Darling Kragh
Bestyrelsesmedlem
Henriette blev færdiguddannet audiologopæd fra KU Sønder Campus (tidligere KUA) i 2014. Hun arbejder til daglig som talehørekonsulent i PPR Frederiksberg. Henriette tiltrådte FUA’s bestyrelse i 2016 hvor hun bl.a er en del af arrangementsudvalget.
Mette Kræmmer Schelde
Bestyrelsesmedlem

 

Vil du være med?

Vi mangler altid friske kræfter både til bestyrelsen og til listen over studenterrepræsentanterne på både SDU og KUA

Som medlem af bestyrelsen eller som studenterrepræsentant er du med til at bevare og præge FUA, og man har nogle helt konkrete opgaver som skal løses; og man står aldrig alene med dem! Da der stadig er omkring et halvt år til Generalforsamlingen, vil man i den mellemværende periode have mulighed for at være en del af Bestyrelsen i en føl-ordning, så overgangen bliver mere flydende. Man har altid mulighed for at være Studenterrepræsentant.

Læs hele beskrivelsen af hvad arbejdet går ud på her (opslag ang. bestyrelsesmedlemmer), eller skriv helt igennem uforpligtende til os på fua@fua.dk for at høre mere