Bestyrelsen

Bestyrelsen består af personer, der alle er medlem af FUA og alle arbejder frivilligt.
De forskellige opgaver i foreningens arbejde er fordelt blandt bestyrelsens medlemmer, samt andre frivillige kræfter, f.eks. i vores medlemsblad Logos’ redaktion.

Ønsker du at komme i kontakt med FUAs bestyrelse, er du velkommen til at skrive til os.
Har du forslag eller kommentarer til FUAs arbejde, eller har du en god idé til et medlemsmøde, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Nedenfor finder du navne, deres poster og evt. kontaktoplysninger på FUAs nuværende bestyrelse.

Birgitte Albæk Henriksen
Formand, Webmaster og redaktion

Foruden sin post som formand er Birgitte også med i Logos-redaktionen og webmaster i bestyrelsen, som hun har siddet i siden 2015. Hun færdiggjorde sin uddannelse fra SDU i 2011. Til daglig arbejder hun som privatpraktiserende logopæd.
E-mail: formand@fua.dk og web@fua.dk

Maria Rønlev Berwald
Næstformand
Foruden sin plads som næstformand er Maria også med i Logos-redaktionen. Hun har siddet i bestyrelsen siden 2010, og har sin uddannelse fra SDU. Til daglig arbejder Maria som talelærer hos PPR i Struer.
E-mail: naestformand@fua.dk
Iben Nielsen
Sekretær

Foruden sin rolle som menigt medlem af bestyrelsen er Iben også med i arrangementsudvalget, hvor hun har været siden 2016. Hun er færdiguddannet audiologopæd fra KUA i 2012. Til daglig arbejder hun som talehørekonsulent i Roskilde PPR.

Anne-Marie Tange-Pagaard
Kasserer
Anne-Marie er uddannet audiologopæd fra SDU i 2013, og har været medlem af FUA lige siden. Siden 2016 har Anne-Marie været foreningens kasserer, og tager sig derfor alle FUAs regnskaber. Til daglig arbejder Anne-Marie som talehørekonsulent ved Tværgående Enhed for Læring (tidl. PPR) i Horsens Kommune.
E-mail: kasserer@fua.dk
Henriette Darling Kragh
Menigt bestyrelsesmedlem
Henriette blev færdiguddannet audiologopæd fra KU Sønder Campus (tidligere KUA) i 2014. Hun arbejder til daglig som talehørekonsulent i PPR Frederiksberg. Henriette tiltrådte FUA’s bestyrelse i 2016 hvor hun bl.a er en del af arrangementsudvalget.

 

Vil du være med?

Vi mangler altid friske kræfter både til bestyrelsen og til listen over studenterrepræsentanterne på både SDU og KUA

Som medlem af bestyrelsen eller som studenterrepræsentant er du med til at bevare og præge FUA, og man har nogle helt konkrete opgaver som skal løses; og man står aldrig alene med dem! Da der stadig er omkring et halvt år til Generalforsamlingen, vil man i den mellemværende periode have mulighed for at være en del af Bestyrelsen i en føl-ordning, så overgangen bliver mere flydende. Man har altid mulighed for at være Studenterrepræsentant.

Læs hele beskrivelsen af hvad arbejdet går ud på her (opslag ang. bestyrelsesmedlemmer), eller skriv helt igennem uforpligtende til os på fua@fua.dk for at høre mere