Arrangementer

Hvert år afholder foreningen 6-8 medlemsarrangementer, som oftest finder sted på Københavns Universitet, Amager og på Syddansk KUA, Billede 1Universitet i Odense.

Gennem årene er det blevet til en del arrangementer og foredrag, hvis emner dels har ligget specifikt indenfor et af fagets tre anvendelses-områder, eller har haft almen interesse for alle.

Hvis du har idéer til kommende arrangementer, så kontakt os på fua@fua.dk

 

 

Webinar

D. 22. januar 2021 kl. 10-12 holder ALF og FUA et webinar med socialrådgiver Inge Louv, som vil sætte fokus på de tvivlspørgsmål, som kan dukke op ved den lovgivning, som alle vi logopæder arbejder under.

Inden webinaret, er I meget velkomne til at sende spørgsmål ind på mail til Sahra på sahmen.alf@gmail.com, så Inge Louv kan forberede svar til så mange spørgsmål som muligt.

Webinaret kommer til at foregår på Zoom, og alle tilmeldte får tilsendt et link med en kode.

Pris for medlemmer af ALF eller FUA: 200kr.
Pris for ikke-medlemmer af ALF og FUA: 500kr.

Tilmeld dig webinaret her.

 

Kommende arrangementer i Fredericia

Stammeefteruddannelse

ALF, Logopædisk Forum, FUA og Stammeforeningen i Danmark har slået sig sammen for at udbyde en stammeefteruddannelse målrettet logopæder som arbejder med børn og unge, som stammer.

Efteruddannelsen løber fra efteråret 2020 til vinteren 2021 over fire todages undervisningsgange. Prisen for efteruddannelsen er 17.400 kroner inklusive overnatning i enkeltværelse og forplejning.

Du kan læse hele programmet, se alt det praktiske og læse om tilmeldingen i kursusbeskrivelsen her: Kursusbeskrivelse Stammeefteruddannelse 2020-2021

Kommende arrangementer i København

Advanced DTTC Workshop ved Edythe Strand

UDSKUDT INDTIL JUNI 2021 PGA. CORONA