Arrangementer

Hvert år afholder foreningen 6-8 medlemsarrangementer, som oftest finder sted på Københavns Universitet, Amager og på Syddansk KUA, Billede 1Universitet i Odense.

Gennem årene er det blevet til en del arrangementer og foredrag, hvis emner dels har ligget specifikt indenfor et af fagets tre anvendelses-områder, eller har haft almen interesse for alle.

Hvis du har idéer til kommende arrangementer, så kontakt os på fua@fua.dk

Kommende arrangement i København

Dynamic Temporal and Tactile Cueing (DTTC) ved Dr. Edythe Strand

De logopædiske foreninger indbyder alle logopæder og andre interesserede fagpersoner til en spændende 2-dages workshop om udredning og behandling af verbal dyspraksi og andre talemotoriske vanskeligheder hos børn d. 23.+24. maj 2019 i København!!!

Workshoppen vil gå i dybden med Edythe Strands metode: Dynamic Temporal and Tactile Cueing (DTTC). Dr. Edythe Strand vil sammen med den svenske forsker Susanne Rex gennemgå principperne for DTTC og bl.a. have fokus på udvælgelse af interventionsmål og organisering af undervisningen.

Vi håber på at se mange logopæder til dette arrangement. Hold øje med foreningernes hjemmesider og sociale medier for nærmere oplysninger om workshoppen.

Tilmeldingen går i gang fra januar, hvor også flere oplysninger vil blive delt.