Bestyrelsen


Notice: Undefined variable: output in /var/www/fua/wp-content/plugins/team-members/tmm.php on line 306

Bestyrelsen består af personer, der alle er medlem af FUA og alle arbejder frivilligt.
De forskellige opgaver i foreningens arbejde er fordelt blandt bestyrelsens medlemmer, samt andre frivillige kræfter, f.eks. i vores medlemsblad Logos’ redaktion.

Ønsker du at komme i kontakt med FUAs bestyrelse, er du velkommen til at skrive til os.
Almindelig post kan sendes til: FUA, postboks 1927 – 1023 København K.
Har du forslag eller kommentarer til FUAs arbejde, eller har du en god idé til et medlemsmøde, er du altid velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Nedenfor finder du navne, deres poster og evt. kontaktoplysninger på FUAs nuværende bestyrelse.

Birgitte Albæk Henriksen
Formand og Webmaster
Foruden siden post som formand er Birgitte også webmaster i bestyrelsen, som hun har siddet i siden 2015. Hun færdiggjorde sin uddannelse fra SDU i 2011. Til daglig arbejder hun som privatpraktiserende talepædagog, samt ekstern lektor på SDU.
E-mail: formand@fua.dk og web@fua.dk
Maria Rønlev Berwald
Næstformand
Foruden sin plads som næstformand er Maria også medlem af arrangementsudvalget og delegeret i CPLOL. Hun har siddet i bestyrelsen siden 2010, og har sin uddannelse fra SDU. Til daglig arbejder Maria som talelærer hos PPR i Struer.
E-mail: naestformand@fua.dk
Inge-Line Olesen
Sekretær
Foruden sin rolle som sekretær er Inge-Line også kontaktperson for studenterrepræsentanterne. Hun har siddet i bestyrelsen siden 2013, og færdiggjorde sin uddannelse fra SDU i 2014. Til daglig arbejder hun ved Kompetenceenheden i Ringsted Kommune.
E-mail: sekretaer@fua.dk
Anne-Marie Tange-Pagaard
Kasserer
Anne-Marie er uddannet audiologopæd fra SDU i 2013, og har været medlem af FUA lige siden. Siden 2016 har Anne-Marie været foreningens kasserer, og tager sig derfor alle FUAs regnskaber. Til daglig arbejder Anne-Marie som talehørekonsulent ved Tværgående Enhed for Læring (tidl. PPR) i Horsens Kommune.
E-mail: kasserer@fua.dk
Anja Lykke Due
Menigt bestyrelsesmedlem
Anja har siddet i bestyrelsen siden 2014, og er i skrivende stund igang med at færdiggøre sin uddannelse fra KUA. Derudover arbejder hun til daglig også som logopæd i PPR Vanløse-Brønshøj.
Lise Egeløkke Christensen
Menigt bestyrelsesmedlem
Lise blev suppleant i bestyrelsen i 2016. Hun er uddannet audiologopæd fra KU og færdiggjorde uddannelsen i januar 2016. Til daglig arbejder hun som audiologopæd i PPR Vanløse-Brønshøj.
Iben Nielsen
Suppleant
Foruden sin rolle suppleant er Iben også med i arrangementsudvalget. Hun er færdiguddannet audiologopæd fra KUA i 2012. Til daglig arbejder hun som talehørekonsulent i Roskilde PPR.
Christine la Cour Bentzon
Suppleant
Christine er uddannet audiologopæd fra KU og færdiggjorde uddannelsen i februar 2016. Til daglig arbejder Christine som talehørekonsulent i PPR i Albertslund Kommune.

 

Vil du være med?

Vi mangler altid friske kræfter både til bestyrelsen og til listen over studenterrepræsentanterne på både SDU og KUA

Som medlem af bestyrelsen eller som studenterrepræsentant er du med til at bevare og præge FUA, og man har nogle helt konkrete opgaver som skal løses; og man står aldrig alene med dem! Da der stadig er omkring et halvt år til Generalforsamlingen, vil man i den mellemværende periode have mulighed for at være en del af Bestyrelsen i en føl-ordning, så overgangen bliver mere flydende. Man har altid mulighed for at være Studenterrepræsentant.

Læs hele beskrivelsen af hvad arbejdet går ud på her (opslag ang. bestyrelsesmedlemmer), eller skriv helt igennem uforpligtende til os på fua@fua.dk for at høre mere.

Studenterrepræsentanter

Ellen Lundorff
Ellen er studenterrepræsentant i FUA. Til daglig tager hun kandidatuddannelsen i audiologopædi på KUA, og sideløbende med studiet er hun studentermedhjælper på forskellige forskningsprojekter inden for læse- og staveområdet.

LOGOS-redaktionen